Elecktrostress

Ken je dat? Elektrostress? Vast wel eens van gehoord of iets over gelezen. Net als ik. Maar ja, ik doe naar mijn gevoel al zoveel om gezond te leven! Moet ik me hier nu ook nog mee bezig houden? Ik leef zo bewust mogelijk; ik eet bijvoorbeeld gevarieerd en biologisch, neem bewust de voor mij ondersteunende supplementen in en beweeg elke dag minstens een uur. Ook heb ik een bewuste relatie met mijn telefoon en andere apparaten en probeer vooral te genieten. En toch ben ik zonder hulp van mijn supplementen (onder andere nano Magnesium en CBD olie) een slechte slaper, is de grote stad een uitdaging voor me om me in te bewegen en heb ik wat terugkerende ongemakken zoals snel overprikkeld zijn….. en wat blijkt?

Symptomen van elektrostress.

Ik kwam er zelf twee weken geleden achter dat ik symptomen heb van elektrostress. Nota bene op een lezing door mijzelf georganiseerd bij mijn “eigen” 'De Hartcirkel' - www.dehartcirkel.nl. Want wat blijkt, het is veel erger met de stralingsbelasting in Nederland, dan eerder tot me was doorgedrongen! Natuurlijk weet ik ergens diep van binnen wel dat al die straling wat met me doet. Op dit moment is de enorme hoeveelheid aan elektromagnetische frequenties, die uitgezonden worden door bijvoorbeeld: telefoonmasten, mobiele en draadloze telefoons, computers, laptops en tablets, babyfoons en wifi routers één van de grootste bedreigingen voor ons fysieke en geestelijke welzijn. De risico's worden nog steeds niet algemeen onderkend, hoewel de World Health Organisation (WHO) in 2011 al mobiele telefonie en andere onnatuurlijke elektromagnetische velden als mogelijk kankerverwekkend heeft verklaard.

 

Wetenschappelijke studies en experimenten hebben bovendien herhaaldelijk laten zien dat elektromagnetische velden een negatieve impact hebben op ons lichaam, zoals: toegenomen doorlaatbaarheid van de bloed-hersenbarrière, veranderingen in de activiteit van de hersengolven, ongecontroleerde vrijgave van neurotransmitters en hormonen (vooral de toename van stresshormonen), ontregeling van het immuunsysteem, DNA-schade en verlaagde vruchtbaarheid om maar een paar goed onderbouwde voorbeelden te geven.

 

Voor meer informatie zie: www.eerlijkoverstraling.nlwww.stralingsbewust.info. Of kijk op YouTube naar bijvoorbeeld de lezing door wetenschapper Dr. Devra Davis die speciaal Amerika is ontvlucht omdat ze daar geen gehoor kreeg over de gevaren van straling.

Dit zijn mijn tips waarmee jij je zoveel mogelijk kunt beschermen tegen de schadelijke effecten van 'Electrosmog'.

 

Allereerst: Wat is elektrostress?

Ieder mens zal hier in meer of mindere mate, op korte of op langere termijn, mee te maken krijgen. Het klachtenpatroon wordt 'elektrostress' genoemd. Symptomen zijn o.a.: hoofdpijn, vermoeidheid, slapeloosheid, concentratieproblemen, angst en depressie, pijnlijke sensaties alsof je door naalden geprikt wordt en huiduitslag.

Het lastige bij deze klachten is dat ze een symptoom zijn van veel fysieke en mentale aandoeningen. Het goede nieuws is dat er al methodes ontwikkeld zijn om de individuele stralingsbelasting te meten en zijn er ook pionierende huisartsen die 'elektrostress' diagnosticeren. (zie hieronder waar jij je zoal kunt laten doormeten)

 

De Tips

1.     Mijn eerste tip om jezelf te beschermen tegen de negatieve gevolgen van straling is het nemen van extra mineralen in het algemeen en Nano Platina in het bijzonder! Nano platina kan namelijk beschadigd weefsel (inclusief DNA) herstellen en heeft dus een diep regenererende werking. Daarnaast reguleert het de hersengolf activiteit zodanig, dat hersengolven snel hun natuurlijke balans terugvinden. Experimenten hebben laten zien dat hersengolven na het gebruik van platina in een vergelijkbare staat komen als na jarenlange regelmatig mediteren, hetgeen voor rust en focus in het hoofd en voor geestelijke energie zorgt. Ook balanceert platina de hormoonactiviteit, wat resulteert in een betere gemoedstoestand en angst en depressieve gevoelens doet afnemen.

Een goed opneembaar, natuurlijk mineralen en spoorelementencomplex, zoals Okinawa mineralen, zorgt ervoor dat onze zenuwcellen optimaal voorzien zijn van voedingsstoffen om de aanval van verstorende straling beter te weerstaan.

 

Meer weten? Neem contact op met mij >>

 

2.    De tweede tip is het regelmatig nemen van een zoutbad. Dit ontdoet je van straling.

3.    Een derde tip is om simpelweg de stekkers er uit te trekken van je nachtlampje en radiowekker... ook dat kan schelen. (neem bijvoorbeeld een wekker op batterijen) Vooral naast je bed wil je geen mobiele telefoon of andere 'stralingsgevoelige apparaten' hebben staan, omdat je in de nacht wilt kunnen bijtanken, opladen en regenereren.

4.    De vierde tip is om je mobiele telefoon überhaupt wat vaker uit te zetten. Of leg deze tenminste op afstand als je zit te werken of hem echt niet nodig hebt.

5.    De vijfde tip is om ’s nachts alle netwerken, stand-by modussen van TV’s en andere apparaten uit te zetten. In een stad is dat wat lastiger met alle netwerken waar in je in “woont”, maar alle beetjes helpen.

6.     De zesde tip is om regelmatig de vrije natuur op te zoeken, zoals de zee of het bos.

Als je meer wilt weten over Elektrosmog: Op internet is nog veel meer over dit onderwerp te vinden. Als je elektrosmog wilt omzetten in electroVitality kun jij je jezelf en/of jouw huis / werkplek laten doormeten door experts voor een advies op 'maat' bij de zeer integere en kundige Gary en Christine van: Living Earth - www.livingearth.nl

 

Zo, en voor mij is het nu tijd om mijn hondje aan te lijnen om een uurtje in de natuur te gaan wandelen. Even de elektrostress van me af wandelen! Ik zie je graag in mijn webshop of neem contact met me op als je meer vragen hebt!

 

Laat een reactie achter